Çocuklar için Aydınlık Yazlar!

Arnavutluk'ta başlattığımız eğitim projelerimiz kapsamında, çocuklarımızın yaz tatilini verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmeleri için özel bir yaz okulu programı düzenliyoruz. Desteklerinizle, 2 ay boyunca 120 kadar öğrenci, eğitim programları ve eğlenceli etkinliklerle dolu bir tatil geçirecek.

 

Bu yaz okulu projesi ile:

 

Eğitim Programları: Çocuklarımızın bilgi birikimlerini artırarak, geleceğe daha donanımlı hazırlanmalarına yardımcı oluyoruz.

 

Kültürel Anlayış ve Hoşgörü: Çocukların milletler ve kültürler arası anlayışlarını geliştirerek, aşırılıklardan korunmalarını sağlıyoruz.

 

Eğlenceli Etkinlikler: Tatil döneminde çocukların hem öğrenip hem de eğlenebileceği çeşitli aktiviteler sunuyoruz.

 

Bu önemli projeye destek vererek, Arnavutluk'taki çocukların daha parlak bir geleceğe adım atmalarını sağlayabilirsiniz. Bağışlarınız, çocukların eğitim ve kişisel gelişimlerine büyük katkı sağlayacaktır.

 

Bağışlarınızla çocuklarımızın geleceğine umut olun!

 

Bağış için hesap bilgileri: 
Alıcı: EMiN e.V.
IBAN: DE91 5023 4500 0437 8000 01 
Açıklama: EDU200

Genel
Çocuklar için Aydınlık Yazlar!

Arnavutluk'ta başlattığımız eğitim projelerimiz kapsamında, çocuklarımızın yaz tatilini verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmeleri için özel bir yaz okulu programı düzenliyoruz.

EMiN İnsani Yardım Derneği

EMiN İnsani Yardım Derneği dünyanın her yerinde temel ihtiyaçlarını temin konusunda sıkıntı yaşayan insanlara, her türlü yardım faaliyetlerini organize etmek üzere kurulmuş olan, kamu yararı statüsüne sahip, gönüllülük ve özveri esasına göre çalışan hükümet dışı bir sivil toplum kuruluşudur.

Banka Bilgileri


EMiN e.V. IBAN: DE91 5023 4500 0437 8000 01 BIC: KTAGDEFFXXX KT Bank AG

İletişim


Wolffring 66, 12101

Berlin / Almanya


+49 (0) 179 510 1734

[email protected]