Kış Yardımları Fonu

Soğuk kış mevsiminin zorlu koşulları sebebiyle başta ülkemizin deprem bölgesindeki vatandaşlarımız olmak üzere, Dünya’nın dört bir tarafındaki yüz binlerce ihtiyaç sahibi insan mağdur olmaktadır. İnsanların ve özellikle kalbi sıcacık çocukların bu mağduriyetlerini gidermek için sizleri ‘’İyilikle Isınsın Gönüller’’ diyerek kömür, gıda, giyim ve diğer ihtiyaçları karşılamak üzere davet ediyoruz.

 

Her yıl kış ayları kapıya dayandığında, kimileri etrafı bembeyaz kaplayan kar geldiği için sevinirken, kimileri de bu kışı nasıl atlatacağız diye kara kara düşünmek zorunda kalıyor. Bizler de bu ihtiyaç sahibi insanların yüzü gülsün ve bu kış hep birlikte sevinelim diye yola çıktık.

 

Birçok insanın zorlu kış şartlarından olumsuz etkilendiği ve özellikle küçücük kalpleriyle bu soğuk kış günlerine dayanmaya çalışan çocukların mağduriyetlerini gidermek amacıyla hareket ediyoruz. Yapılan yardımlar ile başta ülkemizin deprem bölgesi olmak üzere, Dünyada elimizin uzandığı her yerdeki muhtaç durumdaki insanların, kışlık ihtiyaçlarını karşılıyor ve bu soğuk günlerde onların dertlerine derman oluyoruz.

 

Bembeyaz karların ortasında bir anda beliren, içimizi ısıtan baharın habercisi olan Kardelen çiçeği gibi, bizler de ihtiyaç sahibi insanların Kardelenleri olmak için seferber olduk. Bu soğuk kış günlerinde, yapacağınız yardımlarla gelin kalpleri beraber ısıtalım. Emin olun, yapacağınız yardımlar, ihtiyaç sahibi bir çocuğun yüzündeki en masum bir tebessümün oluşmasına yol açar. Haydi, kardelen ol sen de, iyilikle ısınsın gönüller!

 

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Genel
Kış Yardımları Fonu

Ülkemizde ve Dünya’nın dört bir tarafında soğuk kış mevsiminin zorlu koşulları sebebiyle mağduriyet yaşayan insanların ihtiyaçlarını gidermek üzere ‘’İyilikle Isınsın Gönüller’’ sloganıyla yardımlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.

EMiN İnsani Yardım Derneği

EMiN İnsani Yardım Derneği dünyanın her yerinde temel ihtiyaçlarını temin konusunda sıkıntı yaşayan insanlara, her türlü yardım faaliyetlerini organize etmek üzere kurulmuş olan, kamu yararı statüsüne sahip, gönüllülük ve özveri esasına göre çalışan hükümet dışı bir sivil toplum kuruluşudur.

Banka Bilgileri


EMiN e.V. IBAN: DE91 5023 4500 0437 8000 01 BIC: KTAGDEFFXXX KT Bank AG

İletişim


Wolffring 66, 12101

Berlin / Almanya


+49 (0) 179 510 1734

[email protected]