Yetim Fonu

Tüm Dünyada birçok çocuk, küçük yaşlarda ailelerini kaybederek bu zorlu hayat mücadelesinde kimsesiz ve tek başına yürümek zorunda kalıyor. Yetim Fonu’na yapacağınız bağışlar sayesinde bir yetimin eğitiminden sağlığına, beslenmesinden barınmasına kadar birçok temel ihtiyacını karşılamaya katkıda bulunarak bu küçük yüreklere umut olabilirsiniz. Yetimler seninle gülsün!

 

Ailelerini kaybetmiş bu çocuklar, hayatın acı gerçekleriyle tek başına mücadele etmek zorunda kalıyor, anne ve babaları olmadan büyümenin getirdiği zorluklara karşı bir başlarına hayata tutunuyorlar.  Onlar, yaşamlarını aile sıcaklığından yoksun bir şekilde sürdüren masum yüreklerdir. Onlar, birçoğumuzun aşina olduğu anne fedakarlığından ve baba şefkatinden bihaber mahzun kalplerdir.

 

Savaşlar, kıtlıklar, doğal afetler ve çeşitli hastalıklar dolayısıyla yapayalnız kalan bu canlara sahip çıkmak bizim en büyük bir insanlık vazifemizdir. Yetim Fonumuzu destekleyerek, onlar için oluşturduğumuz sevgi ve güven ortamına katkı sağlayabilir ve bu masum yüreklerin umutla dolmasına vesile olabilirsiniz.

 

Kimsesizlerin kimi olan Efendimiz (sav.) de bir yetimdi, ona dedesi ve amcası sahip çıktı. Şimdi siz de bu kimsesizleri sahipsiz bırakmayın. Onların anne ve baba eksikliğini, bütün insanlık olarak haydi hep birlikte bizler kapatalım. Emin olun, yapacağınız bu yardımlarla bir yetimin kalbine ve yüreğine dokunabilirsiniz. Yetimer seninle gülsün!

 

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Genel
Yetim Fonu

Yetim Fonu’na yapacağınız bağışlar sayesinde bir yetimin eğitiminden sağlığına, beslenmesinden barınmasına kadar birçok temel ihtiyacını karşılamaya katkıda bulunarak bu küçük yüreklere umut olabilirsiniz.

EMiN İnsani Yardım Derneği

EMiN İnsani Yardım Derneği dünyanın her yerinde temel ihtiyaçlarını temin konusunda sıkıntı yaşayan insanlara, her türlü yardım faaliyetlerini organize etmek üzere kurulmuş olan, kamu yararı statüsüne sahip, gönüllülük ve özveri esasına göre çalışan hükümet dışı bir sivil toplum kuruluşudur.

Banka Bilgileri


EMiN e.V. IBAN: DE91 5023 4500 0437 8000 01 BIC: KTAGDEFFXXX KT Bank AG

İletişim


Wolffring 66, 12101

Berlin / Almanya


+49 (0) 179 510 1734

[email protected]