Acil Yardım Fonu

Muhtaç ve mağdurların acil ihtiyaçlarına cevap verebilmek ve zor durumda olan insanlara umut olabilmek için her daim hazır bulunması gereken Emin Yardım Derneği olarak biz, sizlerin destekleriyle oluşturduğumuz Acil Yardım Fonumuz ile kriz noktalarındaki insanlara hızlı ve etkili bir şekilde yardım sağlayabiliyoruz.

 

Dünya’nın dört bir yanında her an deprem, sel, açlık, susuzluk ve olumsuz iklim şartları gibi çeşitli sebeplerden ötürü birçok insan acı çekmekte ve mağdur olmaktadır. Herhangi bir kriz anında, bu insanlara acil yardım götürülmesi elzem olup, bunun için yardım derneklerinin hazırlıklı olmaları gerekmektedir.

 

Acil yardıma ihtiyaç duyulduğu doğal afet veya insani kriz gibi anlarda, olay bölgesine bir an önce ulaşarak, muhtaç ve mağdur durumdaki insanların ihtiyacı olan gıda, su, giyinme, barınma, tıbbi malzeme gibi temel insani ihtiyaçları karşılamamız gerekmektedir.

 

Sizlerin destekleriyle oluşturduğumuz Acil Yardım Fonu ile, bu gibi beklenmedik durumlar karşısında hızlı bir müdahale yapabiliyor, temel insani ihtiyaçları karşılayarak kriz bölgesindeki insanlara yardım eli uzatabiliyoruz. Siz de bu güzel amaca ortak olmak için bize destek verebilir ve bu şekilde acil yardıma ihtiyaç duyan insanlara uzanan ilk eller sizin elleriniz olabilir. Emin olun, yardım ne kadar önce ulaşırsa, o kadar fazla can kurtulur.

 

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Genel
Acil Yardım Fonu

Desteklerinizle oluşturduğumuz Acil Yardım Fonu ile afet ve benzeri beklenmedik durumlar karşısında hızlı bir müdahale yapabiliyor, temel insani ihtiyaçları karşılayarak kriz bölgesindeki insanlara yardım eli uzatabiliyoruz. 

EMiN İnsani Yardım Derneği

EMiN İnsani Yardım Derneği dünyanın her yerinde temel ihtiyaçlarını temin konusunda sıkıntı yaşayan insanlara, her türlü yardım faaliyetlerini organize etmek üzere kurulmuş olan, kamu yararı statüsüne sahip, gönüllülük ve özveri esasına göre çalışan hükümet dışı bir sivil toplum kuruluşudur.

Banka Bilgileri


EMiN e.V. IBAN: DE91 5023 4500 0437 8000 01 BIC: KTAGDEFFXXX KT Bank AG

İletişim


Wolffring 66, 12101

Berlin / Almanya


+49 (0) 179 510 1734

[email protected]