Bosna'da Sel Felaketinin Yaralarını Birlikte Saralım

Sel felaketi bölgedeki birçok yerleşim yerinin sular altında kalmasına neden oldu. Bu felaket, maalesef 14 kişinin hayatını kaybetmesine ve binlerce insanın ciddi şekilde zarar görmesine yol açtı. Bosna halkı, bu sel felaketi karşısında büyük bir mücadele verirken, biz de zor durumda olan insanlara yardım eli uzatmak için seferber olduk. Zarar gören ailelere temel ihtiyaç malzemeleri, barınma desteği ve acil yardım ulaştırarak, yeniden ayağa kalkmaları için gerekli desteği sağlıyoruz.

 

Bu zor zamanlarda, Bosna halkının yaralarını sarmasına katkıda bulunmak için siz de destek olabilirsiniz. Her bir bağış, bir ailenin daha hayata tutunmasına yardımcı olacak ve felaketin izlerini silmeye bir adım daha yaklaştıracaktır.

 

Bağış için hesap bilgileri aşağıda yer almaktadır:

Alıcı: EMİN e.V.
IBAN: DE91 5023 4500 0437 8000 01
Açıklama: EMR500

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Genel
Bosna'da Sel Felaketinin Yaralarını Birlikte Saralım

Günlerdir devam eden yağışlar sonrası yerleşim yerleri su altında kaldı. Yaşanan afette 14 kişi vefat etti, binlerce insan zarar gördü. Sel felaketi geçirerek zor durumda kalan Bosna halkına yardımlarınızı ulaştırıyoruz.

EMiN İnsani Yardım Derneği

EMiN İnsani Yardım Derneği dünyanın her yerinde temel ihtiyaçlarını temin konusunda sıkıntı yaşayan insanlara, her türlü yardım faaliyetlerini organize etmek üzere kurulmuş olan, kamu yararı statüsüne sahip, gönüllülük ve özveri esasına göre çalışan hükümet dışı bir sivil toplum kuruluşudur.

Banka Bilgileri


EMiN e.V. IBAN: DE91 5023 4500 0437 8000 01 BIC: KTAGDEFFXXX KT Bank AG

İletişim


Wolffring 66, 12101

Berlin / Almanya


+49 (0) 179 510 1734

[email protected]